2020. május 11., hétfő

BÁLVÁNYIMÁDÓ EMBERISÉG - ELŐSZÓ

BÁLVÁNYIMÁDÓ EMBERISÉG
Az Urat, a te Istened imádd, és csak neki szolgálj!


Bálványimádó emberiség-Good Seed
„Tapogatjuk, mint vakok a falat, és tapogatunk, mint akiknek szemük nincs, megütközünk délben, mint alkonyatkor, és sötét helyen vagyunk, mint a halottak” (Ézsa 59,10).

Ez az emberiség valós szellemi állapota 2020-ban. Egy kicsinyke jó mag kivételével, fizikailag élő, de szellemileg halott emberek népesítik be a Földet. Ennek az állapotnak az előidézője az eredendő bűn, amely miatt halott szellemmel születnek az emberek; fenntartója pedig a hamis világi és vallásos tanítás: a bálványimádás. Ehhez az állapothoz a „tágas kapun” való bemenetel, és a „széles úton való járás” vezette el az emberiséget, s ez viszi az embereket a veszedelemre. A „szoros kapun” át a „keskeny út” viszi az embereket az életre.




TARTALOM

ELŐSZÓ

I. BÁLVÁNYOK ÉS BÁLVÁNYIMÁDÓK
A bálványistenek atyja
Két részre osztott világ
A vallások atyja
Mire képes egy bálvány?
Mire képes egy bálványimádó ember?

II. EGYHÁZTAGOK
Meddig sántikáltok kétfelé?
Egyháztagok
Államegyház tagok
Kérdés Fiaimhoz
Atyát megtagadó fiak
Keresztény tömeggyilkosok

III. AZ EMBERISÉG EGYETLEN REMÉNYE
Ne félj tőlük!
Belépés az életbe
Tudnunk és látnunk kell
A szoros Kapu
Magyarország egyetlen reménye: Krisztus Jézus
Az emberiség egyetlen reménye: Krisztus Jézus
Támaszd fel a halottakat!

VÉGSZÓ




ELŐSZÓ

„Bizony, bizony mondom neked, amit tudunk, azt mondjuk, és amit látunk, arról teszünk bizonyságot; és a mi bizonyságtételünket el nem fogadjátok” (János 3,11).

Jézus Krisztus az általa megjövendölt elutasító fogadtatás ellenére teljes földi élete során mindvégig azt mondta amit tudott, és arról tett bizonyságot, amit látott. Követőjeként a várható elutasító fogadtatás ellenére nekem is el kell mondanom a következő oldalakon azt amit tudok, és bizonyságot kell tennem arról amit látok. Nem szentírást írtam. Ha valamit nem jól tudok, vagy nem jól látok, azt Isten idővel bizonyára kiigazítja, akár e-könyv olvasói által is. De kérem jószándékú bírálóimat, hogy a korrekciót ne emberi hagyományokból és tanításokból, hanem Isten írott beszédének, a Bibliának szavaiból vegyék.

A napok gonoszak. „Az egész világ a gonoszságban vesztegel” (1János 5,19), vagy a LITV fordítás szerint: „a gonoszban fekszik”. János apostol intette szeretteit: kicsinyeim, „Fiacskáim, oltalmazzátok meg magatokat a bálványoktól!” (1Ján 5,21). Ma, csaknem kétezer év elteltével azt kell megállapítanunk, hogy az egész világ a gonoszságban és a bálványimádásban vesztegel. A bálványimádásnak borzalmas és rettenetes következményei voltak, vannak és lesznek az emberiség egészére nézve. Háborúk, gazdasági, politikai, kulturális és vallásos elnyomás, természeti katasztrófák, szegénység, éhségek, betegségek, járványok, erőszak, árulás, hazugságok, gyilkosságok, folyamatos testi és szellemi paráznaság, válások, a család szétrombolása, az Isten által teremtett nemi azonosság (férfi, nő 1Mózes 1,27; 5,2) bemocskolása a leszbikusok és a homoszexuálisok által (Róma 1,21-27), újabban a nemi azonosság műtéti cserélgetése. Ha ma, majdnem két nappal az evangélium első hirdetése, és Jézus engesztelő áldozata után Isten letekint a mennyből a földre az Ő újszövetségi népére, főként a kereszténynek hazudott Európában élőkre, népe szégyenére ugyan az a kép tárul elé, mint Jeremiás idejében: „Borzalmas és rettenetes dolgok történnek a földön. 31 A próféták hamisan prófétálnak, és a papok tetszésük szerint hatalmaskodnak, és az én népem így szereti! De mit cselekszenek majd utoljára?!” (Jeremiás 5,30-31)

Azért féltő szeretettel intek minden önmagát kereszténynek valló olvasót, hogy az Istent megillető félelemmel és rettegéssel (Filippi 2,12b-13), hívő életének valódiságát megvizsgálva, eddigi és főként jelenlegi útját átgondolva, az Isten és mennyei Atya előtt szívét őszintén, töredelmesen feltárva; imádkozva, könyörögve, hit-testvéreiért és minden emberért közbenjárva olvassa el a Bálványimádó emberiség című üzenetet!

Mennyei Apám! Hozd ki a Te népedet Babilonból! Hogy ne legyenek részesek a bűneiben, és ne kapjanak a csapásaiból. Nyisd meg a füleit és a szemeit mindazoknak, akik ma még Babilonban fekszenek, hogy hallva és látva Téged felkeljenek, és engedelmeskedve parancsodnak megtérjenek, higgyenek Fiadban, kijöjjenek a táborból a pusztába Jézus Krisztushoz, hogy meglássák és megismerjék Őt a maga valóságában, és az Ő tanítványaiként sok gyümölcsöt teremjenek a Te dicsőségedre! Ámen.

-<>-

BÁLVÁNYIMÁDÓ EMBERISÉG - Ökrös Ferenc