2015. augusztus 20., csütörtök

M E G J E L E N T !

TE HOL VAGY?

A világban, a vallásban vagy Jézus Krisztusban, a táboron kívül?

Kedves leendő Olvasó!

A könyv szerzője egy Jézus Krisztus által 1992 decemberében megmentett lélek, akinek mindennél többet jelent, hogy azok közé tartozhat, akikről a Galata 4,9-ben ezt mondja Isten beszéde: „megismertétek az Istent, sőt hogy megismert titeket az Isten”, és az, hogy „a Szellem bizonyságot tesz a mi szellemünkkel együtt, hogy Isten gyermekei vagyunk.” (Róma 8,16). Isten az Atyám. Az Ő gyermeke, Jézus Krisztus önkéntes, 'megsántult' rabszolgája vagyok, Jézus mögé állva, hogy Övé legyen minden dicsőség. Kezeim ég felé emelése azt jelenti: Uram, végleg megadtam magam neked; véget ért a harc: Te győztél! Te legyél bennem minden!

Mi a célom ezzel a könyvvel? Isten beszéde által a vaksötét pogány éjszakába bekiáltok, Krisztusra emlékeztetve ébresztgetek. A magam egy-ügyű, „írástudatlan” módján, és stílusában igyekszem segítő kezet nyújtani Istent kereső, Őt félő, neki szeretetből engedelmeskedni akaró embereknek, hogy Isten szent Szellemétől vezettetve együtt épüljünk be a Gyülekezet-be, és abban a helyünkre állva, egyként szolgáljuk annak felépülését.



Hasonló törekvés van benned? Hiszem, hogy segítségedre lesz ez a könyv abban, hogy pontosan megállapíthasd magaddal kapcsolatban, hogy hol vagy, ha helyváltoztatásra van szükséged, rámutat az Útra, ha a keskeny ösvényen jársz, segít azon megmaradni.

Féltő szeretettel, Ökrös Ferenc

Fejezet címek:
I. ÁLLAPOT FELISMERÉS
II. MI VESZ KÖRÜL A GYÜLEKEZETBEN?
III. ÚJ LÁTÁS?
IV. AGYMOSÁS-ELMEPROGRAMOZÁS
V. MIELŐTT AZ ORSZÁGOT ELHAGYNÁD
VI. KERESZTÉNYSÉG
VII. HOL VAGYUNK?
VIII. VISSZA KELL TÉRNÜNK KRISZTUS TESTÉHEZ!

Terjedelem: 61 A4-es oldal.



Az e-Könyv ára
A TE HOL VAGY? e-könyvet térítés mentesen letöltheted az alábbi űrlap kitöltését követően.





Mint fentebb írtam: Hiszem, hogy segítségedre lesz ez a könyv abban, hogy pontosan megállapíthasd magaddal kapcsolatban, hogy hol vagy, ha helyváltoztatásra van szükséged, rámutat az Útra, ha a keskeny ösvényen jársz, segít azon megmaradni.

Reményteljes olvasást! Isten szabadítását kívánom és kérem az életedre!
Tisztelettel és szeretettel,
Ökrös Ferenc

ui. A könyv elolvasása után, ha méltónak találod rá, kérek, továbbítsd ezt a bejegyzést barátaidnak!
Várom visszajelzésedet Megjegyzésben, vagy személyes Üzenetben, a blog jobboldali sávjának alsó részében elhelyezett MODERÁLÁSI SZABÁLYZAT figyelembe vételével.
Előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése